Доставка и плащане

Условията на доставка са следните:

- поръчката  би пристигнала при Вас до 3 работни дни от момента на потвърждаване на заявката .

-  работим с Еконт Експрес, Speedy  и Български пощи. Доставката е за сметка на купувача /наложен платеж/, освен ако не е на стойност над 80.00 лв.

- доставката на заявки над 80.00 лв. са за наша сметка, т.е. безплатни за клиентите ни!

Важно! Цената на доставката обикновено варира , в зависимост от това дали ще я пожелаете до точен адрес, в зависимост от града, в който се намирате и други. Ние сме задали стойност на доставката 5 лв. до офис и 8 лв до адрес, но при получаване на пратката може да има малко отклонение.

По отношение на доставката най-евтино излиза, когато тя е до офис, било то на Еконт, Спиди или друга куриерска фирма. Ако имате в близост куриерски офис,  посочете неговия адрес и ние ще изпратим пратката до поискване с наложен платеж и право на преглед.

Отказ от сключения договор
Съгласно чл. 55 от ЗЗП Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В такъв случай можете да ни върнете обратно получената стока, а ние ще ви възстановим нейната стойност.  За да се възползвате от тази възможност е необходимо стоката да е със запазен добър търговски вид,със запазени оригинални етикети,  да не е употребявана и в  оригиналната  опаковка.
Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка.
Право на рекламация
При констатирани липси,  дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер(по-голямо от 5 см) или несъответствие с обявената търговска марка Вие имате право на рекламация съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите.
При предявяване на рекламация може да претендирате за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената. 
При предявяване на рекламация е необходимо да приложите референтен номер на поръчката.